085 047 0327

Health checks

Gezonde werknemers zijn niet alleen minder vaak ziek maar ook nog eens enthousiaster en productiever.

Waarom?

Het bedrijfsleven heeft door ziekteverzuim en productiviteitsverlies te maken met stijgende kosten. Ook vergrijst de bevolking en leven we ongezonder dan ooit. Met de health check helpen wij bedrijven dit tegen te gaan.

De health check of the wel Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is een onderzoekje die de medewerkers inzicht geeft in hun gezondheid.

Dit doen we allemaal

De healthcheck wordt in een prive ruimte afgenomen met verschillende meetapparatuur. De werknemer krijgt een kaart mee met de resultaten van de test. De check duurt ongeveer 5 minuten per persoon.

Dit meten we

Wij verzamelen alleen gegevens die wij (wettelijk) nodig hebben voor de uitvoering van het evenement. Zoals administratieve documenten, de gemaakte afspraken, inschrijflijsten van deelnemers e.t.c. Deze delen wij nooit met derden.
In de basis verzamelen wij geen persoonsgegevens, tenzij dit nodig is voor de uitvoering, zoals een intekenlijst. Wij bewaren geen uitslagen van (onderdelen van) healthchecks en delen deze ook nooit met derden. Het is voor ons verboden om persoonsgegevens met derden te delen. Ook niet aan de opdracht- en/of werkgever.

Iedere professional die geoefend en competent wordt gezien is bevoegd om de healthcheck uit te voeren. Een arts is hier niet voor noodzakelijk.

De healthcheck bestaat uit laagdrempelige (fysieke) testen waar iedereen aan mee mag doen. Dit zijn fysieke testen die je eventueel thuis ook zelf zou kunnen doen.
Wij zorgen dat de testen op een correcte manier worden uitgevoerd en de resultaten goed worden gelezen en geïnterpreteerd.

Wij mogen echter geen medisch advies geven of gezondheidsklachten behandelen. Wij kunnen op basis van uitslagen adviseren om een vervolgonderzoek te laten doen bij een huisarts.

Bij elk evenement planten wij 2 bomen

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze co2 uitstoot.