085 047 0327

Stoelmassages

Wat is een stoelmassage eigenlijk? De massage is een een ontspannen massage in een ergonomische massagestoel.

De massage duurt ongeveer 20 minuten en wordt gedaan door een bekwamen masseur of masseuse. Met de massage worden de rug, schouder en nek gemasseerd. 

De massage is effectief in het voorkomen van ziekteverzuim, verlaagt werkstress en laat zien dat je de werknemers waardeert. 

Waarom eigenlijk?

Het overgrote deel van deelnemers geeft aan gebruik te maken van de massage in verband met een gezondheidsklacht. Zoals een stijve nek of schouders.

Vaak is het een drempel om hier zelf voor naar een masseur te stappen, omdat ze niet weten wat ze kunnen verwachten. Een stoelmassage is een toegankelijke manier om kennis te maken met massagetherapie.

Hoe gaat het in zijn werk?

Afhankelijk van de grootte van het bedrijf hebben wij 1 of meerdere masseurs. De werknemers krijgen een uitnodiging en een link om zich in te schrijven. De werknemer kan de datum en tijdstip aangeven voor de stoelmassage. 

Veelgestelde vragen

Veel mensen vinden het ongemakkelijk om voor het eerst naar een masseur te gaan. Een stoelmassage is een toegankelijke kennismaking. De massage is kort en wordt over de kleding heen gegeven, zonder olie.
Voor de stoelmassages zetten wij een externe partij in die vakbekwame en gecertificeerde masseurs levert.
Één keer een stoelmassage is eigenlijk een kennismaking. Als je dit vaker bij je bedrijf wilt, koppelen wij je aan een bekwame masseur. Wist je dat het aanbieden van stoelmassages aan werknemers fiscaal aftrekbaar is?
Wij kunnen dit al organiseren op een kleine ruimte. In overleg met jou vinden we een geschikte centrale plek.

Bij elk evenement planten wij 2 bomen

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze co2 uitstoot.