085 047 0327

Vitaliteitsplein

Het vitaliteitsplein is het hart van jouw evenement.

We plaatsen leuke blikvangers die de aandacht van collega’s trekken zoals onze Smoothiefiets, waarmee je op eigen spierkracht een gezonde smoothie kunt mixen!

Het doel is om collega’s te prikkelen en na te laten denken over de eigen leefstijl. Ze kunnen praten over wat ze al goed doen & waar er nog verbeteringen liggen.

Misschien willen jullie eigen vitaliteitsinitiatieven extra onder de aandacht brengen. Wij kunnen deze toevoegen aan het programma.

Preventie

De informatie over de leefstijl is gericht op preventie.
Gezonde collega’s zijn blijer, gaan met meer plezier naar het werk, zijn productiever en zijn minder vaak ziek.

Wist je dat een dag ziekte een werkgever gemiddeld €250,- per dag kost?

Hoe gaat het in zijn werk?

In overleg kiezen we de beste plek uit voor het plein. Het vitaliteitsplein bestaat uit meerdere kraampjes die wij van tevoren opbouwen.  Geïnteresseerde kunnen de hele dag folders pakken en naar informatie vragen.

Veelgestelde vragen

Op het vitaliteitsplein vinden medewerkers informatie over voeding, beweging, gewicht, slaap en mentale gezondheid. Je kan hier ook eigen informatie aan toevoegen.
Het vitaliteitsplein is het hart van jouw evenement. Hier worden collega’s aangespoord om na te denken over hun eigen leefstijl. Een gezonde collega is blijer, productiever en minder vaak ziek!
Wij bieden enkel informatie uit bekende & gerespecteerde bronnen. Zoals bijvoorbeeld het Voedingscentrum of de Hartstichting.
Wij kunnen dit al organiseren op een kleine ruimte. In overleg met jou vinden we een geschikte centrale plek.

Bij elk evenement planten wij 2 bomen

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze co2 uitstoot.