085 047 0327

Workshops

Meer dan 1 miljoen mensen kampen met burn-out verschijnselen. Met workshops kan je jouw medewerkers een positieve gedragsverandering geven in het voorkomen van deze verschijnselen. Of inspireer ze met clinics om een andere sport of hobby op te pakken.

Waarom?​

Medewerkers die zich vitaler voelen zorgen voor een betere sfeer en betere prestaties. Onze workshops zijn gericht op het zorgen voor een duurzame gedragsverandering.

Daarnaast bieden we ook leuke activiteiten en clinics aan. Hiermee kunnen medewerkers bijvoorbeeld op een laagdrempelige manier een nieuwe sport proberen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij hebben enkele standaard workshops en clinics. Maar kunnen ook op maat gemaakte aanbieden. Samen met jou kijken we welke activiteiten het best passen bij jouw vitaliteitsdag.

Momenteel bieden wij de workshops alleen aan in combinatie met het organiseren van de vitaliteitsdag.

Voor iedereen die het interessant vind. In de basis zijn alle workshops en clinics laagdrempelig en gericht op het prikkelen van werknemers en opdoen van nieuwe ideeën. Desgewenst bieden we ook workshops die wat intensiever zijn aan.

Wij bieden ook workshops aan voor het MT, zoals een workshop duurzame inzetbaarheid of de workshop vitaal leiderschap.
Waarschijnlijk wel! We denken graag mee. Als jij graag een klimwand voor de deur wilt, gaan wij dat proberen te regelen.
We maken een plan op maat, afhankelijk van het aantal werknemers, de tijd die we hebben en jouw wensen.